[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]
Prof. Mahmood Reza Atai

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: دوره 14، شماره 1 - ( 1-1390 ) ::
جلد 14 شماره 1 صفحات 134-109 برگشت به فهرست نسخه ها
علی رحیمی ، علی سلطانی
دانشگاه کاشان
چکیده:   (8089 مشاهده)
مطالعه حاضر ارتباط احتمالی بین سطح حساسیت میان فرهنگی و بسندگی زبانی زبان آموزان ایرانی را مورد مطالعه قرار می دهد. هدف دیگر این تحقیق بررسی امکان افزایش سطح حساسیت میان فرهنگی این زبان آموزان از طریق آموزش کلاسی است. بدین منظور سی و شش دانشجوی سال آخر مذکر ومونث پس از همگون سازی انتخاب شدند. در ابتدا از دانشجویان خواسته شد آزمون حساسیت میان فرهنگی را کامل نمایند. این دانشجویان پس ازشرکت در دوره آموزشی نیم ترمی حساسیت میان فرهنگی همان آزمون را بار دیگر کامل نمودند. اطلاعات کسب شده از طریق پیش امتحان و پسا امتحان با استفاده از آزمونهایی از قبیل کای دو و ویل کاکسن سایند رنک مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. نتایج کسب شده حاکیست که اولا ارتباط بین سطح حساسیت میان فرهنگی و بسندگی زبانی زبان آموزان مورد مطالعه به لحاظ آماری معنی دار می باشد. دوما، آموزش حساسیت میان فرهنگی امکان پذیر می باشد و موجب ارتقای قابل توجه سطح حساسیت میان فرهنگی زبان آموزان مورد مطالعه گردید. نتایج مطالعۀ حاضر در صورت تعمیم علاوه بر بهبود احتمالی کیفیت آموزش زبان انگلیسی  می تواند مدرسان این زبان را به بذل توجه در خور به توانش میان فرهنگی بعنوان جزء لا ینفک آموزش زبان در عصر حاضر ترغیب نماید.
واژه‌های کلیدی: زبان انگلیسی آموزان ایرانی، حساسیت میان فرهنگی، دوره آموزشی حساسیت میان فرهنگی، قومیت محوری، تعادلگرایی قومی
متن کامل [PDF 268 kb]   (3713 دریافت)
نوع مطالعه: پژوهشي |
انتشار: 1389/12/24